21-10-2008

Appartementen Gouden Leeuw Venray worden ruimer en luxer

De appartementen van het bouwplan Gouden Leeuw worden ruimer en luxer. Aanleiding voor de aanpassingen zijn onderzoeken in de gemeente Venray naar de woonbehoeftes van de burgers. Daaruit blijkt dat er veel vraag is naar ruime woningen met voldoende aandacht voor woongenot. 3W en Janssen Projekt hebben dat voor de appartementen in de eerste fase vertaald in de bouw van ruimere balkons, die in tegenstelling tot voorheen volledig aan de buitenzijde van de appartementen komen. Dat leidt weer tot royalere huiskamers. Om het comfort nog meer te vergroten, krijgen de toekomstige bewoners allemaal een eigen parkeerplaats in een apart gedeelte in de parkeerkelder.

In januari 2008 is gestart met de bouw van de eerste appartementen. Het gaat om 29 appartementen van de woontoren en 12 vleugelappartementen aan de zijde Langstraat. 12 vleugelappartementen zijn momenteel op hoogte (4e verdieping) en men is de woontoren op de 7e verdieping aan het bouwen. Die fase, inclusief parkeergarage, kost in totaal zes miljoen euro en wordt naar alle waarschijnlijkheid gedurende de eerste maanden van 2009 opgeleverd.

Het totale woonproject De Gouden Leeuw omvat een parkeergarage, winkels, 160 woningen en een kunstwerk op het binnenterrein.

Voor meer informatie: www.ongekendwonen.nl

Inloggen