24-11-2008

Nieuwbouwwijk Aan den Heuvel een welkome toevoeging in Venray

 

Het project van 17 woningen bestaat uit twee types namelijk 9 zeer ruime eengezinswoningen met fraaie detaillering en grote dakoverstekken.
Daarnaast worden 8 woningen in karakteristieke jaren 30 stijl gebouwd. Kenmerkend zijn de fraaie metselwerkdetails, refererend aan het vakmanschap van vroegere tijden.

De 19 woningen bestaan uit 3 types; 8 sfeervolle geschakelde eengezinswoningen, 5 vrijstaand geschakelde woningen en 6 halfvrijstaande woningen die worden gekenmerkt door een ingetogen architectuur met speelse metselwerk rollagen.

Om aan een groeiende vraag naar patio's in het gebied te voldoen zijn op dit moment 2 bijzonder fraaie projecten in verkoop.
12 patiowoningen van architect Bulkens worden gekenmerkt door strakke architectonische lijnen in combinatie van grijs metselwerk met naturel houten accenten.
Daarnaast zijn 8 patio's van architect Wauben in verkoop met meest in het oogspringend detail de wisseling van de verdiepingen ten opzichte van de begane grond wat voor een luchtige, maar ook moderne vormgeving uitstraalt. 
Naar verwachting zal de bouw begin 2009 een aanvang nemen.

Voor wie behoefte heeft aan veel ruimte en een hoog woongenot zijn 14 riante eengezinswoningen in verkoop gekomen.
Het aantal mogelijke opties en uitbreidingen maken dat deze woningen aan de specifieke woonwensen van iedereen kunnen voldoen.

Voor meer informatie kijk op www.aandenheuvel.nl

 

Inloggen