Passe-Partout

 

Betaalbaarheid is het uitgangspunt van het concept Passe-Partout en misschien ook wel het belangrijkste voordeel van deze conceptuele woningen van Bouwmij Janssen. Daarnaast biedt het concept nog veel meer voordelen. Het concept Passe-Partout bewijst namelijk ook dat op basis van een standaardcasco veel variatie mogelijkheden zijn op het gebied van de uitstraling, het afwerkingniveau en de indeling van deze woningen. Diverse opties zoals een erker, garage, carport of een dakkapel zijn daarbij van toegevoegde waarde!
 
Het concept ‘Passe-Partout’ staat voor een specifieke bouwstandaard die van toepassing is op een ruim aanbod van woningen: twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en vrijstaande woningen. Het model kan op verschillende wijze worden ingepast in een stedenbouwkundig plan en verkaveling. De woningen worden architectonisch vormgegeven met een eigen identiteit en uitstraling. Hierdoor hebben ze een hoge mate van flexibiliteit in beleving en gebruik en zijn de woningen voorzien van een comfortabel binnenklimaat. 
 
Met het concept Passe-Partout zijn we in staat om een betaalbare en maatschappelijk verantwoorde woning te bouwen afgestemd op de financiële mogelijkheden, de wensen en eisen van het heden en ook gericht op die van de toekomst! 

 

Inloggen